Poslat e-mail svému milému (své milé) je v 21. století natolik primitivní záležitostí, která mnohým už natolik zevšedněla, že stojí za to zvážit návrat k dobám, kdy e-maily nebyly.

Vzal jsem obálku, nakoupil 27 jednokorunových známek, vylepil je téměř po celé ploše a chystal se prázdnou obálku odeslat své partnerce :-) Když mi pak volala celá vysmátá, že podatelna obálka zaevidovala v GINISu, ještě netušila, že korunové známky nebyly jediným počinem, kterého jsem se dopustil.

Mimochodem: Všimněte si, že Česká pošta z 27 známek orazítkovala jen 6, takže poštovné vyšlo velmi levně a zbylých 21 známek je opětovně použitelných :-)

Aby to nebylo jen o těch známkách (a energii investované do jejich olizování), tak jsem dovnitř přeci jen něco drobného umístil. Na www.wordclouds.com můžete zadat slova (pojmy), které symbolizují váš vztah a vygenerovat si libovolný tvar obrázku. Není to sice kabelka Prada nebo lodičky Michaela Korse, ale nadšení bylo slyšitelné široko a vysoko.

Po několika dnech mi zazvonil telefon a když jsem ho zvedl, tak slyším: „To je jeho výsost?“ Zaražený říkám, že to je asi nějaký omyl… Na druhé straně se ozvalo: „Ne ne, to nebude omyl… To je jeho výsost Radim Martynek?“ Tak jsem slyšitelně vykulil své oči a opatrně říkám: „No, asi ano…“ Na druhé straně se ozvalo: „Tak máte na poště dopis…“

Přijdu tam a na obálce:

A na druhé straně obálky:

Tak přemýšlím, co má přítelkyně na mysli, až mě napadlo izolepu u sluníčka ze tří stran odříznout… Otevřel jsem obrázek a pod ním se skrýval další:

Inu, kreativita, kterou do e-mailu jen stěží nacpete 😊 Zkuste okořenit svůj vztah něčím, co druhého překvapí energií, kterou do akce „dáte“.

Radim Martynek INSPIRACE

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *