Partneři pod klasikou v posteli vidí zpravidla jen to jedno… dva polibky, zasunout, někdy i opakovaně, vysunout… a když se podaří, tak žena dosáhne cíle dříve než muž. V praxi – jak to tak bývá – bývá praxe o něco smutnější.

Pod neklasikou si ale můžeme představit libovolné hry v rámci hesla „i cesta je cíl“. Proč by milenci – nejsou-li v časové tísni – museli na to hned skočit, aby měli po dvanácti minutách padla?

Co takhle začít s předehrou už v pondělí a e-mailem? Co takhle poslat své přítelkyni, partnerce nebo manželce masážní menu pro středeční večer nebo snídaňové menu pro sobotní ráno? Pokud neumíte popustit uzdu své fantazii, tak se nechte inspirovat přiloženými odkazy.

Nebo svého partnera překvapte tajným dopisem, který si musí vyzvednout na konkrétních souřadnicích – připravíte mu dobrodrůžo a okořeníte tak svůj vztah i po 22 letech manželství:

Garantuji, že i jen průměrně toužící žena ocení nápad a Vaši snahu, pánové.

A jen tak mimochodem: Tyto tipy jsou pro začátečníky… Po vydání erotického inspirativního románu On se dveře možností otevírají dokořán a umí udělat pořádný průvan nejen v ložnicích.

Hodně zábavy, vzrušení a inspirace – ne zrovna v tomto pořadí – přeje Radim

Tvaroh s borůvkami a skořicí, řecký jogurt s malinami,
proteinová ledová káva a dvě espressa :)
To vše do postele…
Radim Martynek INSPIRACE

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *