No, ano. Koupit dárek není nic složitého… A dát ho partnerce asi také ne… Ale co kdybyste jí koupili dárek a dali jí ho až za měsíc?

V pondělí 3. (nebo kterýkoli jiný den) pošlete své partnerce v obyčejné obálce (nejlépe do práce) anonymně hrací kartu s nějakým číslem (obvykle mezi 2 a 9). Totéž zopakujte v pondělí 10. a 17 (zde data jen pro názornost). Nic jiného do obálky nedávejte a ani se nepodepisujte. Můžete nenápadně naznačit na obálce, kdo je odesilatelem, např. použitím její oblíbené zdrobněliny.

Sličná slečna
Caroline Nováková
Lidická 19
602 00 BRNO

Proč jí tři týdny po sobě posíláte tři karty s číselnou hodnotou? Abyste jí mohli v pondělí 24. poslat do práce dárek, který bude uzamčený číselným zámkem :-)

Tři obálky = tři karty = kód k otevření zámečku

Co se bude ženě honit hlavou, když dostane první kartu, to Vám buď řekne první večer u sklenky vína, nebo bude – jako v mém případě – 4 týdny zarytě mlčet a předstírat, že nic nedostala :-D

A co se dá uzamknout číselným zámkem? Jakákoli plechová krabička, např. od čajů BASILUR, do které vyvrtáte 2 dírky dost daleko od sebe, aby drát číselného zámku zamezil otevření.

No, ano – mohli jste jí dárek dát z ruky do ruky. Není ale 4týdenní čekání právě tím, co napomáhá vytvořit atmosféru a napětí? A možná Vás bude partnerka chtít uplatit, abyste ji prozradili kód (pokud si neuvědomí, že to je datum jejího narození).

Uvnitř mohou být tři oříšky pro Popelku… Nebo cokoli jiného… Hlavní dárek spočíval v té hře a hledání správného kódu k zámku.

KDE KOUPIT:

obálky: v papírnictví (bublinkové obálky nebo obyčejné)
zámek: prodejny Flying Tiger (90 Kč) nebo na Aliexpressu (cca 30 Kč; rope heart padlock; s dodáním do 30 dní)
hrací karty: obyčejné v papírnictví, zlaté na Aukru (cca 250 Kč; s dodáním do 5 dní) nebo na Aliexpressu (cca 75 Kč; gold playing cards; s dodáním do 30 dní)
plechová krabička: kolega Google ví o spoustě krabiček

Více v románu On na www.roman-on.cz :-)

Radim Martynek INSPIRACE