Dámy a pánové, přátelé,
pokud jste se dostali k tomuto příspěvku,
znamená to, že máte v rukou pozvánku na oslavu
třetího výročí mých 37. narozenin. Kdo na oslavě
zmíní jinou číslovku, bude bez alkoholu :)))

Na řádcích níže najdete bližší informace k chystané akci a já pevně věřím, že se tam uvidím s každým, kdo pozvánku obdržel, protože mezi pozvanými jsou lidé, kteří měli vliv na mé dospívání, život i utváření si životních hodnot. Oslavencem tedy nebudu jen já – oslavenci budou všichni…

Místo: hotel Rakovec, Rakovecká 13, Brno-Bystrc, viz https://mapy.cz/s/2iKTQ (sjezd z D1: od Prahy směr Popůvky – od Vyškova směr Svitavy/Výstaviště)

Termín: Správné datum je sobota 07.04.2018, nikoliv 04.04.2018, jak je uvedeno na pozvánce, která Vám byla zaslána. Jménem Šotka Tiskařského, mého přítele, se omlouvám za chybu.

Program:
14:00–15:00    příchod hostů & welcome drink & možnost ubytování
15:00–15:10    úvodní slovo
15:10–16:10    Radim Uzel a jeho show
16:10–21:07    oslava, slavení, celebrace
21:07–00:37    ne(z)řízená zábava

Doprovodný program: karikaturista, kartářka, foto koutek, zábavná dražba, body painting, degustace ovocných vín, …

Pro inspiraci: důležitější než narozeninový dárek je pro mě Vaše/vaše přítomnost, možnost setkání se (s mnohými po 25 letech), společné sdílení tohoto dne, …, a proto budu rád, pokud se nebudete ohlížet na čas, užijete si večírek až do konce, zůstanete v hotelu přes noc a setkáme se u snídaně… žádný dárek nedokáže takové setkání vynahradit…

Ubytování: rezervaci ubytování ze soboty na neděli je možno provést přímo v hotelu Rakovec telefonicky na 515 908 624 nebo e-mailem recepce@hotelrakovec.cz; v případě naplnění kapacity je možno využít hotelu Santon nebo hotelu Maximus (služba Drink&Drive bude z hotelu Rakovec zajištěna)

Dress code: smart casual – ležérní, a přesto elegantní (více informací na odkazech níže)

V poslední době populární „smart casual“ znamená, že by oděv měl být neformální a přitom elegantní. Jde o dress code, který nemá tak striktní pravidla jako například tradičnější „black tie“ a „white tie“.
Zdroj: https://ona.idnes.cz/dress-code-smart-casual-0va-/modni-trendy.aspx?c=A141125_153552_modni-trendy_brv

Co znamená Smart Casual dnes? V podstatě cokoliv formálnějšího než oblečení do fitka, ale méně formálního než oblek. Úplně nejzákladnější outfit by tak byl neformální blazer, bílá košile, minimalistické tmavě modré džíny (rozuměj, žádné díry a odřená kolena) a hnědé mokasíny.

Zdroj: http://www.muzivcesku.cz/pruvodce-vse-potrebujete-vedet-smart-casual/

Vemte si blejzr (sportovní sako) a zbytek je na vás. Klidně rozhalenku, klidně nějakého stylového motýlka, klidně bavlněnou kravatu. Klidně úzké tmavší džíny. Klidne chinosky. Klidně kožené boty – třeba double monky s dvěma přezkami.

Zdroj: http://milanpolak.cz/dress-code-zakladni-druhy/

A kdyby tápaly i dámy, tak nápovědu najdou na http://www.zenysro.cz/blogy/moda-a-styl/na-pozvance-stoji-smart-casual-co-si-mam-oblect-a-neslapnout-vedle.

Pozvánka platí pro 2 osoby. Svou účast potvrďte prosím e-mailem na narozeniny@martynek.cz.

 

Radim Martynek ZE ŽIVOTA

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *